Moșului îi pasă!

Facultatea de Litere a demarat proiectul “Moșului îi pasă,” în cadrul căruia studenții vor merge în grădinițe și școli pentru a le citi preșcolarilor și elevilor diferite povești despre iarna în limbi străine pe care le studiază la facultate. Astfel, astăzi, 4 studente au fost la Grădinița “Tudor Vladimirescu” pentru a-i încânta pe cei mici cu câteva istorioare în engleză, franceză și spaniolă.

După ce au ascultat cu sufletul la gură cele două povești despre Moș Crăciun și Omul de Zăpadă, cei mici s-au declarat încantați de cele două studente pe care le mai așteaptă în rândul lor și cu alte ocazii.

Experiența alături de cei mici a fost una minunată și pentru studentele care au avut astfel ocazia de a interacționa cu prichindeii și de a le vorbi despre iubirea lor față de cărți.

Conducerea Departamentului de Studii Anglo Americane și Germane al Facultății de Litere spune că acest proiect a luat naștere din dorința studenților de a împărtăși cu cei mici iubirea pentru citit, dar și pentru limbile străine.

Proiectul se va finaliza în Ajunul Crăciunului și cuprinde vizite ale studenților în mai multe grădinițe și școli din Craiova.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.