Winterland la UCv

Studenții Facultății de Horticultură, Secția Peisagistică, au venit și în acest an în preajma sărbătorilor de iarnă să-i încânte pe craioveni în cadrul celei de-a VII-a ediții a Târgului de Crăciun Winterland. Decorațiuni și aranjamente cu specific de sărbătoare realizate de ei au fost expuse spre vânzare în scopuri caritabile. Studenții Facultății de Horticultură, Secția Peisagistică au fost apreciaţi de reprezentanţii conducerii Universității din Craiova care i-au recompensat cu diplome.

Piesele „vedetă“ de la „Winterland“ au fost  brazii. Realizați din hârtie, din paste făinoase, dopuri de sticlă sau din bobițe de măceșe trecute prin zahăr, aceștia au încântat craiovenii care au trecut pragul târgului.

Winterland este un eveniment ce a devenit deja tradiţie pentru Universitatea din Craiova. La fel ca anul trecut, publicul craiovean va fi încântat cu decoraţiuni şi aranjamente naturale cu specific de sărbătoare realizate de studenţi sub  atenta supraveghere a profesorilor coordonatori.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.