Târg educațional

48 de unități din învățământul liceal și profesional și-au prezentat, astăzi, oferta în cadrul Târgului educațional. Evenimentul s-a desfășurat la Centrul Multifuncțional și s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea elevilor de clasa a VIII-a.

Târgul ofertelor educaționale este un eveniment devenit tradiție în Dolj. S-a deschis în această dimineață și s-a derulat pe parcursul întregii zile.

La deschiderea evenimentului au luat parte și oficialitățile locale și județene.

Copii, părinți, cadre didactice din ciclul gimnazial au trecut pe la fiecare stand în parte și au luat pulsul procesului şcolar. Fiecare liceu sau școală profesională a oferit consiliere și îndrumare celor interesați.

Colegiul Militar „Tudor Vladimirescu” și-a prezentat oferta, însă aceasta este valabilă pentru anul viitor. Și asta pentru că perioada de selecție și recrutare a viitorilor elevi s-a încheiat încă din luna aprilie.

Un alt eveniment de acest gen va avea loc și săptămâna viitoare. Caravana Bursei Ofertei Școlare și se va derula în orașele Segarcea, Filiași, Bechet, Băilești și Dăbuleni.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.