Produse pentru imunitate

Cocktailul apicol din miere, propolis, polen şi lăptişor de matcă este remediul tuturor afecţiunilor. Mierea este cu adevărat un superaliment, ce nu prezintă contraindicaţii. O singură linguriţă înainte de micul-dejun este de ajuns pentru a contribui la bunăstarea generală a organismului şi la ameliorarea unor probleme de sănătate, din cele mai variate. Cocktailul apicol funcţionează mult mai eficient decât cafeaua şi vă oferă energie pentru întreaga zi!

Nimic nu este mai bun pentru organism ca produsele organice, biologice, care se găsesc în jurul nostru în natură, iar pentru a dovedi această ipoteză, ne putem întoarce la origini: încă din Antichitate au fost consemnate proprietăţile miraculoase ale produselor apicole.

Cura de miere, propolis şi polen stimulează imunitatea întregului organism. De asemenea, acest tratament naturist are și proprietăţi energizante. Modul de preparare al acestuia este simplu. Se pun într-un borcan de 800 g toate ingredientele, în afară de mierea polifloră şi se amestecă bine, cu o spatulă de lemn. Se adaugă mierea până se umple borcanul şi se amestecă din nou. Se închide ermetic şi se pune la macerat, la rece şi întuneric timp de 10 zile. Se agită borcanul de două ori pe zi şi se păstrează la rece.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.